Nosaltres

La CONSULTORIA I ASSESSORIA NOGUES, S.L. és una empresa constituïda l’any 2001, continuadora de l’activitat del Sr. Pere Nogués i Tapia, iniciada l’any 1996, assessorant Pimes, Micro Pimes i Micro empreses, aprofitant la seva formació i experiència en Grans empreses i en la Banca, desenvolupant càrrecs d’alta responsabilitat.

Mitjançant la incorporació de noves persones, aportant els seus coneixements i experiències professionals, i potenciant la seva formació, la Consultoria va anar agafant cos i especialitzant- se en diferents àrees per oferir un servei complet a tots els clients. El nostre objectiu és posar a l’abast de les empreses un conjunt de serveis molt personalitzats, tenint present les activitats inherents de cada una d’elles, i establir sistemes d’informació exhaustius, controls eficients i implementar plans de prevenció de riscos empresarials.

En la mateixa línia, ens hem especialitzat en la realització, confecció d’investigacions, anàlisi i assajos de negoci per emprenedors i empresaris que volen iniciar una nova activitat o una nova unitat de negoci paral·lela o diferent de l’habitual (Bussines Plan). La cultura per la qual es regeix Nogués Consultors està descrita en el Codi Ètic, formant un compromís per part de tots els treballadors, potenciant les nostres virtuts i competències.Projectes
+58
Clients
+180
Anys d'experiència
+22

El nostre equip

Per a més informació,
contàcta amb nosaltres